Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ


Είστε γυναίκα του σήμερα;
Στοχεύευετε να γίνετε επαγγελματίας στον χώρο της μόδας;
Επιθυμείτε να εκτινάξετε στα ύψη την επαγγελματική σας καριέρα; Στοχεύετε να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς όπως Star Ellas, Miss Europe, Miss Υφήλιος;
Θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας;
Θέλετε να ακολουθήσετε καριέρα στο μαγευτικό χώρο του modeling;
Επιθυμείτε ολική μεταμόρφωση στην εικόνα σας;

 Ότι κι αν επιλέξετε, τα εκπαιδευτικά προγράμματα της 1st Models Academy, της πρώτης ελληνικής διεθνώς αναγνωρισμένης ακαδημίας στους χώρους της μόδας και της ομορφιάς, αποτελούν την ιδανική αρχή για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Δείτε το Video

Το μόντελινγκ σήμερα είναι περιζήτητο, ενδιαφέρον, δημιουργικό, δελεαστικό και κερδοφόρο επάγγελμα.


Γιατί να σπουδάσω μόντελινγκ;


Η 1st Models Academy απευθύνεται σε κορίτσια από 12 ετών και άνω, μαθήτριες, φοιτήτριες, εργαζόμενες γυναίκες και επαγγελματίες μοντέλα, σε κάθε γυναίκα του σήμερα.

Η ακαδημία συνεργάζεται με παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης και χορηγεί πιστοποιητικά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μετά από επιτυχημένη εξέταση με βάση την ύλη που έχει διαδαχτεί.

Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων σπουδών οι τελειόφοιτες έχουν στα χέρια τους το «διαβατήριο», για να δουλέψουν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου επιθυμούν. Η παρακολούθηση των Endorsed Programs (πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης), διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα γνώσεων, επιτρέπει στις απόφοιτες να λάβουν έγκριση από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, αποκτώντας έτσι αξιοπιστία στον χώρο της μόδας και εξασφαλίζοντας άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Η ακαδημία μας παρέχει πιστοποιήσεις υψηλών προδιαγραφών για όλες τις ενότητες – τμήματα φοίτησης. Στο πλαίσιο των ενοτήτων που διδάσκονται, κάθε υποψήφια εξετάζεται σε ρεαλιστικά σενάρια και καλείται να αποδείξει ουσιαστικές γνώσεις που θα της χρειαστούν στην καθημερινότητά της, με στόχο μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Σε όλες τις σπουδάστριες, αφού ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους, απονέμεται πιστοποιητικό αποφοίτησης της 1st Models Academy και το προσωπικό τους Book – portfolio.
modelsacademy

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραολή & Δημητρίου 35 - πλατεία Αντιγονιδών,
Θεσσαλονίκη, 54630

Ωρες Λειτουργιας

Δευτέρα & Tετάρτη : 11:00 - 19:30

Τρίτη & Πέμπτη & Παρασκ. 11:00 - 20:00

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ